Nieuwsbrief – November 2014

20 Leden, maar nog niet genoeg!

We zijn nog maar net begonnen en we hebben al 20 aanmeldingen ontvangen! Dat is natuurlijk geweldig.

Helaas hebben we nog net niet genoeg dames en heren die competitie willen spelen om 2 teams in te schrijven. We hopen dat er nog een aantal dames van gedachte veranderen en hun ‘misschien’ veranderen in een ‘ja’ op het aanmeldformulier!

Bij de heren komen we op dit moment ook nog net een paar te kort. We gaan er vanuit dat er daar ook nog een paar aanmeldingen komen en mikken op meedoen in de competitie vanaf januari.

Nog geen lid? Of ken je iemand in je omgeving? Iemand meenemen mag altijd!

Oefenwedstrijden

Voordat we mee gaan doen in de competitie hebben natuurlijk wel wat speel ervaring nodig.

Daarom willen we op 1 december op de maandagavond training een aantal oefenpartijtjes spelen met de dames en heren onderling. (apart en/of gemixt).

De heren zullen dan ook gelijk met de dames, al om 20:30 beginnen op het Biezenplein zodat we genoeg tijd hebben voor een gezamenlijke warming-up en wat partijtjes.

Op dit moment bekijken we de mogelijkheden van een ‘echte’ oefenwedstrijd in de Sypel. We zijn aan het kijken of we tegen een ander team kunnen spelen van een andere vereniging en 2 volledige wedstrijden spelen op een volledig veld.

Als dit lukt, zal dit op een avond gaan plaats vinden in de week van 8 december in Sportcomplex de Sypel. Uiteraard zullen we dit tijdig laten weten!

HK13

Vorige week hebben we bezoek gehad van HK13. Frits Sparnaaij heeft een leuke reportage gemaakt van onze trainingen.

Het filmpje is op Youtube beschikbaar, maar daarnaast zal deze aanstaande zaterdag te zien zijn in Harderwijk op de lokale zender HK13. Voor de mensen die niet uit harderwijk komen zijn de uitzendingen ook te bekijken via de website van HK13 via deze link.

Tenue

Iedereen die competitie gaat spelen heeft natuurlijk een tenue nodig. Zoals op de website vermeld staat bedragen de kosten van het tenue 30,- dit is voor het wit (met zwarte) shirt en zwarte broek van Acerbis.

We zullen zo snel mogelijk zorgen voor een pas-setje met verschillende maten. Betaling kan per bank ( NL 93 RABO 0191 960 993 t.n.v. Handbalvereniging Harderwijk onder vermelding van je naam+gewenste maat.

Op de komende training zal er in ieder geval een XL en XXL beschikbaar zijn om te passen.

B-Jeugd Meiden

Op dit moment zijn er al drie meiden van 15/16 die dolgraag willen gaan spelen. Ken je iemand van 14-16 die mee zou willen doen? Neem haar gerust mee op de maandagavond training!

Jeugd

We krijgen steeds meer aanvragen voor de jeugd. Op dit moment hebben we echter nog niet genoeg jeugd om een team of een apart trainingsblok te rechtvaardigen.

Je kunt je vanaf nu wel alvast aanmelden voor de ‘wachtlijst’. Stuur een mail met naam, geslacht, geboortedatum en telefoonnummer naar info@hvharderwijk.nl.

Wij plaatsen je dan op de speciale ‘wachtlijst’ en zullen wanneer er nieuws is of een team gemaakt wordt je direct benaderen!

Vanaf februari gaan we handbal aanbieden via SportWijzer en de Brede School Harderwijk. Daarnaast gaan we op basisscholen handbal clinics geven.

Trainingstijden

Vanwege de kerstvakantie zal er 29 december geen training zijn. Alle juiste trainingstijden kun je vinden op de website onder agenda.

Pasfoto’s

Iedereen die mee gaat spelen in de competitie is verplicht een pasfoto in te leveren. Deze is nodig voor de aanmelding bij de bond.

Heb je deze nog niet ingeleverd? Lever deze dan alsnog zo snel mogelijk in of stuur hem digitaal naar info@hvharderwijk.nl