Sportwijzer

Sportwijzer Harderwijk

Op 9, 23 en 30 maart 2015 kun je bij ons mee doen met de Sportwijzer. Sportwijzer is een project voor alle kinderen van groep 3 tot en met 8 van de Harderwijker en Hierdense (speciale) basisscholen. Het doel van het project is kinderen te stimuleren om te gaan sporten. Met Sportwijzer kunnen kinderen zelf ervaren hoe leuk sport is. Daarnaast houdt bewegen gezond en leren kinderen van sporten ook samenwerken en samenspelen.

Inmiddels zijn wij begonnen en met 23 enthousiaste kinderen aan de slag gegaan. Door dit soort mooie initiatieven kunnen wij handbal bekend maken onder de jeugd van Harderwijk en gaan er dan ook vanuit dat de kinderen erachter komen dat handbal meer is dan alleen overgooien. Voor de handbal jeugd staat bij ons vooral plezier maken voorop.

http://www.sportpas.nl/harderwijk/sportwijzer/overzicht-aanbod/bekijk/11931/handbal

Dit vind je misschien ook leuk...