Sportwijzer Harderwijk – Handbal

Sportwijzer Harderwijk is weer begonnen

Op 9 maart jongstleden was de eerste training via de Sportwijzer Harderwijk. Met 23 enthousiaste kinderen zijn we aan de slag gegaan om op speelse wijze iedereen kennis te laten maken met de vele onderdelen van het handbal.

Bij handbal komt veel meer kijken dan alleen het kunnen gooien met de bal. Bij de jeugd richten we ons voornamelijk op het plezier maken maar ook op verschillende gooi technieken en spelinzicht.

Er volgen nog 2 trainingen, waarna we doorgaan met de reguliere wekelijkse trainingen voor de jeugd. Op 16 Maart organiseren wij tevens Inloop-trainingen specifiek voor de jeugd. In twee blokken van een uur kunnen jongeren van 4 tot en met 12 en 13 tot en met 18 een uur vrijblijvend komen meetrainen in de Sypel. Op onze agenda vind je de exacte tijden van zowel de reguliere als de Inloop-trainingen.

Sportwijzer Harderwijk Handbal

Dit vind je misschien ook leuk...