Nominatie Clubheld van het jaar

Michael Lutz is genomineerd bij de Verkiezing Clubheld van het jaar!

Sinds 26 september is er voor het eerst een handbalvereniging in Harderwijk. Dit, dankzij onze clubheld Michael Lutz.

Door zijn tomeloze inzet is er nu een dames- en een herenteam in de competitie. Bovendien zijn we nu bezig een start te maken met de jeugd. Michael rent van hot naar her om alles te regelen. Hij is voor ons dan ook zónder twijfel de clubheld van 2015!

Tot en met 26 april 2015 kan er op Michael gestemd worden. In de tussenstand staat hij als tweede met 36 stemmen, maar er zijn minimaal 50 stemmen nodig om een titel te kunnen winnen. Na 26 april worden, naast de clubhelden die gemeentewinnaar zijn geworden, ook de provinciale winnaars bekend gemaakt. Tijdens de Award Uitreiking ontvangen de provinciale winnaars een Award en maakt een vakjury bekend welke clubheld de landelijke winnaar is.

Klik hier om op Michael te stemmen!