Handbal in Harderwijk nu ook voor de jeugd!

De jeugd is ook begonnen met handbal!

De SportWijzer zit erop, wat was het leuk om de kinderen zoveel plezier te zien hebben. We hebben heel veel positieve reacties ontvangen op de SportWijzer en de inlooptrainingen, we hebben zelfs de eerste inschrijf formulieren ontvangen, de eerste jeugleden zijn een feit. Weer een mooie mijlpaal voor onze vereniging!

Zoals het er nu uit ziet, kunnen we volgend seizoen al een F-team inschrijven in de competitie. Dat betekent veel plezier en tournooitjes voor de kleintjes. Maar ook oudere jeugdleden hebben zich al aangemeld en verwachten we snel teams te kunnen vormen.

Ter voorbereiding zijn we in ieder geval begonnen met de trainingen. Vanaf 20 April zijn in principe elke maandagavond van 18:00 tot 19:00 de trainingen voor de jeugd van 5 tot en met 12 jaar in “De Sypel”, De exacte dagen en tijden staan altijd op de agenda op de website.

20 April staat tevens in het teken van “De Nationale Sportweek” en nodigen wij iedereen uit om een keer te komen mee trainen, jong of oud!

Dit vind je misschien ook leuk...