Op naar seizoen 2015/2016

Nog twee maandagen trainen, een geweldig familitoernooi en dan is het klaar; het allereerste seizoen van onze gloednieuwe handbalvereniging in Harderwijk zit er dan alweer op. En wat ben ik trots op wat wij met z’n allen hebben bereikt!

September vorig jaar had ik nooit durven dromen dat we dit in zo’n (realatief) korte tijd voor elkaar zou kunnen krijgen.

Volgend seizoen een volledig seizoen meedraaien, F jeugd, Heren Senioren, Dames Senioren, Dames Senioren Midweeks. Maar liefst 4 teams gaan sowieso al vol meedraaien in de competitie seizoen 2015/2016 en als we nog wat enthousiaste meiden vinden rond de 15/16 hebben we ook nog een B jeugd team compleet!

Volgend jaar gaan we nog een stapje verder en zorgen we er samen voor dat we een nog bredere basis hebben zodat Handbalvereniging Harderwijk definitief bestaansrecht krijgt en wij Handbal in (de regio) Harderwijk mogelijk blijven maken!

Bij deze wil ik iedereen hartelijk danken voor de steun en hulp om ‘onze droom’ werkelijkheid te laten worden!

Tot volgend jaar!

Michael Lutz

Dit vind je misschien ook leuk...