Eerste zege van het seizoen voor Heren 1 HV Harderwijk!

Na de interessante wedstrijd van vorige week, waarbij HV Harderwijk met 22-28 verloor van Omega, streden de heren deze week vanaf de start van de wedstrijd voor een overwinning op Heracles.

In de eerste minuten resulteerde dit al in een kleine voorsprong, welke gedurende de wedstrijd continu bleef oplopen. De zeer ervaren en sportieve spelers van Heracles probeerden gedreven de wedstrijd te keren in hun voordeel, echter regeerden de heren van HV Harderwijk conditioneel. Keeper Lars Kerkhoff stond in volle concentratie in het doel en heeft, mede daardoor, gedurende de wedstrijd twee penalty’s weten te stoppen. De drie penalty’s voor HV Harderwijk werden daarentegen optimaal benut.

De ruststand werd 13-7.

Topscorers Jeroen van Duinen en Robbert te Riele zorgden voor de onmiskenbare overwinning met respectievelijk 13 en 9 doelpunten gedurende deze wedstrijd. Dat de spelers van Heracles met slechts vijf spelers naar Harderwijk kwamen, doet niets af aan deze knappe prestatie van het gehele team, welke zij met behulp van goed samenspel en mooie aanvallen hebben afgedwongen.

De eindstand werd 34-18.

Doelpunten: 13 x J. van Duinen, 9 x R. Te Riele, 5 x C. Mulder 3 x M. Lutz, 2 x D. Gude, 2 x M. Den Dunnen

Elke woensdag is er training in Sporthal Drieland (de Bogen), iedereen is welkom om eens te komen kijken en/of mee te doen! Kijk onder het kopje Agenda voor de exacte trainingstijden.