LHV DR1 / Harderwijk DR1

De wedstrijd LHV DR1 / Harderwijk DR1 van 4 november jl. was een spannende, maar motiverende wedstrijd.

Harderwijk begon met een 1-0 voorsprong, waardoor de tegenstanders direct op scherp werden gezet, echter konden ze deze voorsprong niet behouden. De hele eerste helft was aan beide kanten sterk met veel ruimte en kansen op het doel, welke helaas niet voldoende werden benut. De stand ging dan ook gelijk op, de ruststand werd 5-5.

Na de rust gingen de dames van Harderwijk er vol goede moed tegenaan, echter na 10 minuten volgde een botsing tussen een speelster van Harderwijk en Leusden. De speelster van Harderwijk kwam er niet al te best vanaf en liep met een bloedneus het veld af. De dames van Leusden waren sterker in de tweede helft en kwamen dan ook op een voorsprong. De wedstrijd is afgesloten met een stand van 11-6 voor Leusden.

We kunnen zeggen dat het damesteam kan terugkijken op een mooie wedstrijd met een leuke, sportieve tegenstander.