Harderwijk redt het niet tegen Jumbo Fidelitas

Afgelopen zondag 3 januari 2016 mochten de heren van HS1 het jaar openen tegen Jumbo/Fidelitas.

De heren van Fidelitas begonnen de wedstrijd voortvarend, er stond dan ook vrij snel een 5-0 voorsprong op het scorebord. Hierna kantelde de wedstrijd enigszins en Harderwijk kwam terug. Bij 5-3 stopte de keeper van Harderwijk de eerste van de drie penalty’s en daarop werd de 5-4 gemaakt door Harderwijk. Ondanks deze fraaie terugkomst in de wedstrijd lukte het Harderwijk niet om op gelijke hoogte te komen met Fidelitas.

Fidelitas ontwaakte en liep vervolgens uit. De ruststand werd 13-4.

De tweede helft was nagenoeg gelijk aan de eerste helft. Fidelitas maakte sterk gebruik van snelle breaks, ondanks het feit dat ze iets onzuiverder werden, naarmate de wedstrijd vorderde. Harderwijk kwam beter in het spel, waardoor zij meer doelpunten maakten gedurende de tweede helft.

De wedstrijd eindigde in 24-10 in het voordeel van Jumbo/Fidelitas. Volgende week spelen de Heren uit tegen Lotus om 17:00 uur in de Sporthal F. Blankers-Koenhal te Hoofddorp.
Iedereen is van harte welkom om onze heren aan te moedigen!

Dit vind je misschien ook leuk...