Harderwijk verliest tweede helft van sportief LHV

Afgelopen woensdag 20 januari hebben de dames van HV Harderwijk in Sporthal Drielanden (de Bogen) een mooie eerste helft gespeeld tegen de dames van LHV uit Leusden, de tweede helft ontbraken ze echter aan conditie en concentratie.

De eerste helft van de wedstrijd ging gelijk op, ondanks continue voorsprong van LHV. De kansen waren eerlijk verdeeld en Harderwijk kwam in het tweede deel sterk terug met enkele mooie wissels en een indrukwekkende break. De ruststand werd 6-7.

De wedstrijd draaide geheel om vanaf de tweede helft. De dames van LHV begonnen sterk, de dames van Harderwijk ongeconcentreerd, waardoor er al snel 7 ballen in het doel van Harderwijk belandden. De kansen voor Harderwijk werden verkeken door slordigheden tijdens de aanvallen, maar ook door tekortkomen van conditie. Ondanks enkele doelpunten voor Harderwijk en een redelijk sterke verdediging bleven de dames van LHV uitlopen. De eindstand werd 8-18 in het voordeel van LHV.

De dames van HV Harderwijk spelen hun volgende wedstrijd op donderdag 28 januari om 20:00 uur tegen ASV in de Klaas Bout Hal te Laren. Kom ze aanmoedigen!