DS1 Harderwijk verliest van ijzersterk WeHaVe

Afgelopen woensdag 23 maart speelden de dames thuis tegen het ijzersterke WeHaVe uit Weesp. De dames van WeHaVe waren duidelijk een maatje te groot, maar ondanks dat was het een bloedstollende en sportieve wedstrijd. Vanaf het begin was het duidelijk dat de dames van Harderwijk zich niet zomaar klein zouden laten krijgen. Ze werkten hard, knokten terug en probeerden de schade zo klein mogelijk te houden.

Dit resulteerde in een ruststand van 1-9 in het voordeel van WeHaVe.

In de tweede helft gaven de dames van Harderwijk de moed niet op. Hun keeper liet uitmuntend werk zien en wist zelfs een penalty te stoppen. WeHaVe was ook in de tweede helft duidelijk de sterkste, door een goede verdediging wist Harderwijk het doelpuntensaldo beperkt te houden.

De wedstrijd eindigde in een 3-20 in het voordeel van WeHaVe.

Dit vind je misschien ook leuk...