Sportieve en verrassende handbalwedstrijd tegen Voice

In de barre kou trokken de dames van Harderwijk moedig ten strijde tegen de titelkandidaat Voice. De wedstrijd werd gevreesd, aangezien de eerste wedstrijd was verloren met 9-29.

Harderwijk zette echter de toon door het scoren van de eerste goal. Harderwijk kwam zelfs voor met 0-3. Maar Voice vocht terug en kwam op een ruststand van 8-3. In de rust kregen de dames van Harderwijk een boost door middel van een goede speech van de invalcoach Michael. De tweede helft ontvlamden de dames van Harderwijk en kwamen terug tot 11-10. De tweede helft bleef tot de laatste seconde spannend, doordat de stand continu gelijk bleef opgaan. 12-11, vervolgens 13-11 door een penalty voor Voice. Uiteindelijk scoorde Harderwijk de 13-12.

HV Harderwijk kreeg in de laatste minuut nog de mogelijkheid de stand gelijk te zetten door een break, deze pakte echter niet goed uit. Hierdoor bleef de eindstand 13-12 in het voordeel van Voice. Al met al was het een enorm spannende, maar vooral sportieve handbalwedstrijd welke, mede dankzij het enthousiaste publiek, als een gewonnen wedstrijd voelde.

Dit vind je misschien ook leuk...