Start handbalseizoen 2016/2017

Gisteren is het handbalseizoen onder groot enthousiasme gestart met de eerste training voor onze jeugdleden. De senioren hebben morgen hun eerste training van het seizoen en de eerste wedstrijden voor de jeugd zullen aanstaande zaterdag aanvangen. Alle teams beschikken over enthousiaste trainers en coaches en zeer binnenkort zullen ook de eerste teamsponsors bekend worden gemaakt. Een zeer goede start van het seizoen dus!

Heb jij na de handbalwedstrijden van het Nederlandse team tijdens de Olympische Spelen weer kriebels gekregen om opnieuw te gaan handballen? Ben je op zoek naar een leuke teamsport voor sportiviteit, gezelligheid en plezier? Kom dan gerust een keer kijken of meetrainen. De trainingstijden van elk team staan vermeld in de agenda, je bent van harte welkom!