Heren HV Harderwijk winnen!

Afgelopen zondag mochten de Heren van Harderwijk de competitie openen tegen ASC. Waar vorig seizoen eenmaal gespeeld is tegen ASC met een overwinning voor Harderwijk werd het team op het hart gedrukt te werken.

De eerste helft was het willen werken voor de overwinning ver te zoeken. Meerdere kansen die niet afgemaakt werden en ook verdedigend soms kleine steekjes laten liggen. Ondanks dat ging het gelijk op mede dankzij het goede keeperswerk aan beide kanten. Ruststand was 5-6.

Na rust begon Harderwijk eindelijk in de wedstrijd te komen. Na twee snelle breaks, die dankzij het goede keeperswerk konden worden gelanceerd, stond het 8-8. Vanaf dat moment werd het stuivertje wisselen en werd het verschil niet meer dan 1.

Met nog 5 minuten op de klok was de stand 13-13 en werd het veld onrustig. De beslissing zou vallen en viel aan de Harderwijkse kant.
De wedstrijd werd op karakter gewonnen door de heren uit Harderwijk, de eindstand was 16-13. Volgende week wordt er om 17.10 uitgespeeld tegen HMS/Achilles HS3 in Utrecht.

Dit vind je misschien ook leuk...