Clubactie een groot succes; Pascalle in de schijnwerpers!

Handbalvereniging Harderwijk heeft dit jaar voor het eerst meegedaan aan de Grote Clubactie. Het aantal leden binnen onze vereniging blijft elke week groeien, hierdoor is het noodzakelijk voldoende materialen te hebben. Dit is dan ook één van de redenen waarom onze leden hun uiterste best hebben gedaan om zoveel mogelijk loten te verkopen.
En dat is heel goed gelukt….in totaal hebben we wel 413 loten mogen verkopen.

Trots mogen wij dan ook verkondigen dat we een totaal bedrag van € 969,87 hebben verworven!

Dit overweldigende succes hebben we te danken aan de gemotiveerde leden, waarvan de meeste zelfs niet konden wachten om de loten te mogen verkopen. Dat vonden we wel een cadeautje waard. Het jeugdlid dat de meeste loten (26) heeft verkocht én als eerste haar boekje inleverde, Pascalle, is dan ook in het zonnetje gezet met een shirt van het Nederlands handbalteam. Jeugdleden Joycelyn en Dunja, met respectievelijk 24 en 23 verkochte loten, krijgen binnenkort een waardebon van Agnes, omdat ze meer dan 20 loten hebben verkocht. Van de volwassenen heeft Nicole de meeste loten verkocht, maar liefst 27, Judith 26 en Margarethe 22. Ook zij ontvangen een waardebon. Ontzettend verdiend!

Heb jij ook een lot gekocht en ben je benieuwd of je iets hebt gewonnen? Check dan nu snel jouw lot via www.clubactie.nl.
Hopelijk heb je iets gewonnen, in ieder geval namens alle leden van onze handbalvereniging hartelijk dank voor de support!

Dit vind je misschien ook leuk...