Krappe winst voor Dames Harderwijk

Donderdag 15 december speelden de dames van HV Harderwijk een thuiswedstrijd in Sporthal Rumels tegen Celeritas uit Bunnik. De wedstrijd ging snel van start. Na enkele minuten stond Harderwijk voor met 2-0. Vervolgens vocht Bunnik hard terug. Er was veel beweging en de teams gingen aardig gelijk op. HV Harderwijk ging de rust in met 6-4 voorsprong.

Ook de tweede helft bleef het spannend. De teams waren zeer aan elkaar gewaagd. Na een aantal aanvallen en enkele penalty’s over en weer kwam Harderwijk 10 minuten voor tijd op 9-8 voorsprong. Tot op de laatste minuut was het een boeiende wedstrijd. Een krappe winst is behaald voor de dames van Harderwijk.

Dit brengt Harderwijk DMW 1 op de voorlopig eerste plaats in de competitie.

Dit vind je misschien ook leuk...