Heren Harderwijk beginnen het jaar goed met winst!

Afgelopen zondag mocht HS1 het handbaljaar 2017 openen met een wedstrijd tegen ASC. In september stonden de ploegen al tegenover elkaar en werd het 16-13 in het voordeel van Harderwijk.

Na een hele korte warming up begon de wedstrijd aan beide kanten wat onrustig. Door foutjes aan beide kanten bleef de wedstrijd gelijk oplopen. Onder leiding van Valero begon de Harderwijkse trein na een minuut of tien op gang te komen en kon een kleine voorsprong worden gepakt. Mede dankzij goed keeperswerk aan Harderwijkse kant liep Harderwijk langzaam verder uit naar een ruststand van 6-12.

De tweede helft ging gelijk op. Aan beide kanten werd gescoord, maar Harderwijk werd langzaamaan wat slordig. Mede door een paar afgekeurde doelpunten aan Harderwijkse kant kwam ASC langzaamaan weer in het spoor van Harderwijk. Echter, na een kwartier in de tweede helft kwam de trein opnieuw op gang en liet Harderwijk zien dat het ook in de break enorm gevaarlijk kan zijn. De eindstand werd 18-24 in het voordeel van Harderwijk.

Zondag 15 januari spelen de heren thuis in sporthal de Sypel om 11:30 uur tegen koploper HMS / Achilles HS3.

Dit vind je misschien ook leuk...