Eerste veldwedstrijd GC1

Zaterdag 1 april heeft de GC1 gespeeld tegen HC1 Celeritas in Baarn.
De wedstrijd begon wat onrustig en er was veel balverlies, met name aan de kant van HV Harderwijk.
Toen ze eenmaal een tegendoelpunt hadden gekregen, begonnen ze fanatieker te spelen en eindelijk wakker te worden.
Met een break van Boris Lutz scoorde HV Harderwijk hun eerste doelpunt. Daarna kwamen ze los en begonnen ze beter te spelen. De tussenstand was 9-6 in het voordeel van Harderwijk.

In de tweede helft paste Harderwijk de tactiek aan. Er werd gespeeld met een tweede cirkelspeler en dat verliep nog beter. Ze liepen steeds verder uit, maar lieten het daarna ook vaak weer even zakken. Het was een erg leuke wedstrijd met mooie acties van beide partijen. De eindstand werd 21-15 in het voordeel van Harderwijk. Daarmee hebben ze de eerste wedstrijd van het veldseizoen gewonnen.