Wedstrijdverslag Vido HC1 tegen HVH GC1

Afgelopen zaterdag speelde HVH GC1 een wedstrijd tegen Vido HC1 in Purmerend.
De wedstrijd begon langzaam vanuit de kan van Harderwijk en er werden weinig acties gemaakt.
Toch maakten zij het eerste doelpunt. Tijdens de eerste helft schoten ze vooral tekort in het verdedigen en werd de bal slecht overgespeeld. Hierdoor kon Vido uitlopen tot een stand van 9-5 in hun voordeel.

In de tweede helft begon Harderwijk moe te worden, ze hadden een aantal afwezigen, waardoor er geen wissels waren. Verdedigend ging het in het begin van de tweede helft beter, waardoor ze in konden lopen tot een stand van 9-7. Toen nam Vido echter weer de leiding in het spel en hebben ze Vido niet meer in kunnen halen. Ze liepen zelfs behoorlijk uit.
Uiteindelijk werd de eindstand 179 in het voordeel van Vido.

Dit vind je misschien ook leuk...