Toernooi F1 bij Havas in Almere

Wat een prachtige dag op het terrein van Havas in Almere. Na een gezamenlijke warming-up (op de muziek van Kinderen voor Kinderen-bewegen is gezond) met alle teams werden de wedstrijden gestart.

Harderwijk-Voice 5-2

Kevin ging snel van start en zijn schot werd geblokt door de keeper van Voice. Dit liet Voice niet op zich zitten en er waren meerdere schoten op het doel van Ayden. Deze werden goed tegengehouden. Kevin scoort snel het eerste punt 1-0. Daarna 2x een prachtig sprongschot van Floor laag in de hoek, waarvan 1 het net van de tegenstander vindt 2-0. Lisa is een sterke verdediger en weet meerdere aanvallen van Voice tegen te houden. Seth en Rosa zijn in deze partij goede spelverdelers. Voice maakt gebruik van de ruimte en weet er 2-1 van te maken. Kevin pakt de bal snel en maakt er 3-1 van. Harderwijk is zo blij dat Voice snel een gat in de verdediging vindt en er 3-2 van maakt. Kevin raapt de bal op en gooi hard op doel: 4-2. De laatste treffer is van Seth, vanaf de middellijn via de keeper in het net bij Voice. Klasse!

VOC-Harderwijk 6-2

In opperbeste stemming een wedstrijd tegen VOC. Even wakker worden! VOC maakt al na 10 seconden een treffer 1-0. Floor dribbelt mooi naar het doel van VOC en speelt tussen de benen van de keeper door 1-1. Floor die pakt door en maakt er snel 2-1 van. Inmiddels is Kevin op doel gaan staan en probeert Seth de aanvallen van VOC tegen te houden. Dat valt niet mee. Meerdere aanvallen vinden het doel van Harderwijk en wat beteuterd eindigt de wedstrijd met 6-2.

Harderwijk-HVBS 8-4

Na de deceptie heeft de F1 zich herpakt in deze laatste wedstrijd. Op een prachtig springkussen is er ontspannen en gelachen en we hebben er zin in. Helaas kan Seth de eerste aanval van HVBS niet afhouden 0-1. Lisa wacht haar kansen niet af en kiest de aanval en brengt de wedstrijd naar 1-1. Daarna weet Ayden met een snoeihard schot in de hoek het spel naar 2-1 te brengen. Een klein momentje van oplettendheid bij doelman Seth en het is 2-2. Daarna gaat het snel. HVBS maakt het snel 2-3 en binnen een minuut maakt Ayden de gelijkmaker 3-3. Floor weet via een prachtige schijnbeweging de bal in het net te brengen 4-3. Ayden houdt het tempo erin en maakt er snel 5-3 van. Seth maakt er via een stuiterbal tussen de benen van de keeper door 6-3. Na een vluchtige poging van HVBS en de goede verdediging van Rosa weet Lisa er 7-3 en 8-3 van te maken. HVBS weet via een snelle counter er nog 8-4 van te maken, maar dat mocht niet baten. De wedstrijd is afgefloten en Harderwijk F1 heeft een prachtig resultaat.

Ayden: Het toernooi was heel goed geregeld en het was hartstikke gezellig. We hebben het goed gedaan. 2 van de 3 gewonnen is best goed.