Wedstrijdverslag zondag 3 september 2017

Tijdens het eerste toernooi van het seizoen 2017/2018 van de F1 zijn we welkom bij Celeritas in Bunnik.
De zon schijnt dus goed weer voor een toernooi op buitenvelden. We spelen vandaag drie wedstrijden. De eerste wedstrijd moeten de kinderen er weer een beetje inkomen, maar….de wedstrijd wordt wel gewonnen met 3-5. We staan binnen 20 seconden 1-0 achter, maar 10 seconden later maakt Rosa de gelijkmaker! Later in de wedstrijd scoort Floor een keer en Lisa nog 3 keer. Ayden staat goed te keepen. Kevin krijgt het verdedigen door en Ramon rent met snelheid heen en weer over het veld.

IMG_2090

Vervolgens mogen we twee wedstrijden achter elkaar. Wedstrijd 2 verliezen we met 1-3. Ramon staat wel erg goed te keepen en beide teams gaan goed gelijk op. Leuk om te zien dat het niveauverschil tussen de andere teams niet meer zo groot is als vorig jaar, wat zijn ze gegroeid in 1 jaar! Lisa en Ayden hebben veel kansen op de goal, maar helaas, de bal wil niet langs de keeper van de tegenpartij.

De derde wedstrijd sluiten we niet met winst af, maar….Kevin maakt een prachtige verdedigingsactie en de 0-1 is het resultaat van een prachtige pass van Floor op Ramon, mooi samenspel! Ayden scoort ook nog een keer en Rosa heeft na 3 wedstrijden nog voldoende energie om het de tegenstander moeilijk te maken, maar we verliezen de wedstrijd met 2-8.

We hebben mooie wedstrijden gezien, de sfeer was gezellig! Een mooi start van het nieuwe seizoen!

Ervaring Floor:
We zijn een leuk team. Ik vond dat de F2 het ook heel goed deed. Celeritas was leuk, ze hebben lekkere limonade!
De coaches Erik & Manon waren leuk, ik heb zin in de volgende keer.

IMG_2091

Dit vind je misschien ook leuk...