D1 vecht tot de laatste seconden!

Om 11 uur begon de wedstrijd tegen shot’73. Na enkele minuten stonden we 0 -1 voor. Er werden mooie ballen gegooid, helaas af en toe te ver. Senna hield heel veel pittige ballen tegen. Mooie doelpunten van Dunja, JesseD, JesseR en Qin.

Na een pittige eerste helft was de tussenstand 11-5. 

In de tweede helft, met Qin als een topper op doel, haalde Shot snel 3 punten erbij. Jesse D. wist er weer 2 voor Harderwijk te scoren. Ook Elise scoorde een mooi doelpunt! Qin hield supergoed veel ballen tegen. Jocelyn wist via een mooi hoekje, de 15-11 te scoren! Nog steeds achter, maar wat een mooie acties! Senna wist de score naar 19-12 te halen. Qin hield nog een paar moeilijke ballen tegen, Dunja en Senna scoorden nog een mooi doelpunt. In de laatste drie seconden maakte JesseD de wedstrijd af, eindscore 20-15. Wat hebben onze kinderen gevochten!

Dit vind je misschien ook leuk...