#7dagenwaterchallenge 2021

GA! Harderwijk daagt jou uit om mee te doen aan de #7dagenwater challenge. De challenge start op vrijdag 4 juni en duurt tot vrijdag 11 juni. Reset je drankgebruik; even geen suiker, cafeïne en/of alcohol drinken. Zeven dagen alleen water, jij kan dat!

Meld je aan via www.7dagenwaterchallenge.nl.

Het afgelopen jaar is eens te meer duidelijk geworden dat het belangrijk is om fit te zijn en gezond te leven. Hier hoort water drinken ook bij. Water is een goede dorstlesser en geeft je betere concentratie. In Nederland hebben wij het beste kraanwater ter wereld. Daarom is het belangrijk dat kraanwater drinken weer normaal gaat worden. Water mee naar school, tijdens het sporten een bidon mee en een kan (fruit)water op tafel. Ga de uitdaging aan!

GA! Harderwijk organiseert met Vitens de waterchallenge. Ga jij ook de challenge aan?Iedereen kan meedoen. Dus meld je aan met je klas, vriendengroep, gezin of je collega’s. Met je aanmelding kan je ook winnen! In aanloop naar de waterchallenge zullen de prijspakketten bekend worden gemaakt.

Spelregels

Aan de challenge zijn enkele regels verbonden waaraan deelnemers moeten voldoen om deze succesvol af te ronden. De spelregels zijn:

1. We starten op vrijdag 04 juni om 17:00 uur en eindigen op vrijdag 11 juni om 16:59 uur. 2. Je mag alleen (bruisend) water drinken of thee zonder suiker. 3. Eten is wel toegestaan. Koffie drinken is tegen de spelregels.

Aanmelden

Op de website www.7dagenwaterchallenge.nl kunnen deelnemers zichzelf (en anderen) t/m 01 juni 2021 registreren om de starterskit te ontvangen. Elke deelnemer ontvangt een starterskit als bewijs van deelname en uiteraard ter ondersteuning en stimulans! Voor vragen mail naar info@gaharderwijk.nl.

Dit vind je misschien ook leuk...