Klaar voor de start … ?

De laatste wedstrijden worden 26 juni gespeeld. De dag dat de meeste beperkingen opgeheven worden, dat betekent dat wij nog 1 zaterdag kunnen genieten van ‘ouderwets’ handbal, gewoon met publiek en een hapje en/of een drankje na de wedstrijd in onze fantastische nieuwe kantine. Een afsluiting van een bewogen jaar waarin we met z’n allen veel van onze geliefde sport hebben moeten inleveren, beperkte trainingen, zeer weinig wedstrijden, het was aanpassen met z’n allen, maar het einde lijkt dan nu eindelijk in zicht. Zoals het er nu naar uit ziet gaan we na de zomer weer ‘ouderwets’ handballen zoals we dat gewend waren. Wat zijn we daar allemaal weer aan toe!

Maar weer ouderwets handballen betekent ook dat er meer gevraagd wordt van onze vrijwilligers! En dat houdt in dat we daar ook jullie voor nodig hebben! Helaas hebben we niet alleen leden, maar ook vrijwilligers verloren het afgelopen jaar. We respecteren natuurlijk iedereens keuze, maar dat betekent wel dat we een aantal plekken zullen moeten zien op te vullen om alle teams te kunnen laten trainen en wedstrijden spelen.

Via deze weg willen we dan ook een beroep doen op jullie! Voor het komende seizoen zijn we op zoek naar:

  • E1 Trainer + Coach
  • D1 Trainer
  • Scheidsrechters (voor de jeugdwedstrijden)

Geen ervaring is geen probleem! Wij zullen zorgen voor juiste begeleiding en/of opleiding (indien nodig/gewenst)

Daarnaast kunnen we ook voor overige activiteiten binnen de vereniging hulp gebruiken! Dus als je je niet wekelijks kunt inzetten is er altijd wel iets te doen! Denk daarbij aan:

  • Bestuurlijk werk
  • Activiteiten commissie
  • Sponsor commissie
  • Organiseren jaarlijks jeugdkamp

Maar alle hulp is welkom! Dus mocht jij je op een andere manier in willen zetten die hier niet benoemd staat, neem dan ook vooral contact op!

Zonder hulp geen handbal!

Wil je meer weten? Of wil je je direct aanmelden? neem dan contact op met Susanne 0620112630 of stuur een mailtje naar info@hvharderwijk.nl

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Dit vind je misschien ook leuk...