Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Quinta Wiekenkamp, ik ben getrouwd met Barend en heb een zoon Mees van 11 en een dochter Saar van 8. Beide spelen op dit moment in het samengestelde E team.

Ik ben werkzaam als Senior-Adviseur bij een softwareleverancier. Deze baan zorgt voor een goede balans tussen werk en privé en hierdoor heb ik meer tijd voor de kinderen.

Wij zijn in augustus verhuisd naar Harderwijk vanuit Weesp om dichter bij onze ouders te gaan wonen. Saar zat in Weesp ook op handbal. Het was daarom fijn dat Saar gelijk na de vakantie weer kon starten bij de handbalvereniging in Harderwijk. Mees wilde wel ‘een keer’ mee doen, aangezien er ook 2 klasgenootjes in het team zitten en vond het zo leuk dat hij ook lid is geworden.

Een vereniging kan niet bestaan zonder de hulp van ouders, daarom willen wij ook ons steentje bijdragen. Nu moet ik toegeven dat je mij beter kan hebben vanaf de zijlijn of op de achtergrond dan op het veld…..😉

Daarom zal ik het stokje overnemen van Mario als penningmeester en van Susanne voor de wedstrijdzaken. Ook zal ik de website proberen up-to-date te houden. Wellicht spreken we elkaar snel langs de lijn en bij vragen kunnen jullie mij altijd benaderen via de mail penningmeester@hvharderwijk.nl.

Sportieve groet,

Quinta Wiekenkamp

Dit vind je misschien ook leuk...