Mag ik mij even voorstellen?

Mijn naam is Barend Wiekenkamp, ik ben getrouwd met Quinta en heb een zoon Mees van 11 en een dochter Saar van 8. Beide spelen op dit moment in het samengestelde E team.

Ik ben werkzaam als bedrijfsleider bij een installatiebureau in Huizen. Ik houd van sporten, maar maak er te weinig tijd voor vrij. Ik vind het leuk om te gaan mountainbiken met de kinderen of een rondje op mijn racefiets als het weer mooier weer wordt.

Vroeger heb ik gevoetbald en toen er gezocht werd naar een trainer voor de handbal dacht ik waarom niet…..Ik heb eerst samen met Michael een paar trainingen gedaan en toen de E naar binnen ging heb ik het helemaal overgenomen.

En wat is het leuk om de kinderen te trainen en coachen, je krijgt daar zelf ook energie van. Buiten het trainen/coachen zal ik het voorzitterschap van Michael overnemen.

Ik zal de komende tijd langs de teams gaan om kennis te maken en wellicht hebben jullie nog vragen of suggesties voor de club. Mochten jullie al eerder vragen hebben, dan ben ik bereikbaar per mail via info@hvharderwijk.nl.

Sportieve groet,

Barend Wiekenkamp

Dit vind je misschien ook leuk...