Corona maatregelen

Vanaf zaterdag 25 september vervalt de 1.5 meterregel, maar gelden nog wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Zo is voor het gebruik maken van de horeca een coronatoegangsbewijs (een geldig vaccinatie- of herstelbewijs of een negatieve testuitslag van max 24 uur oud) nodig, ook op sportlocaties. Dit geldt alleen binnen; het kabinet heeft de maatregelen voor de horeca buiten versoepeld.

Wat betekent dit voor jou?

Het coronatoegangsbewijs is niet nodig in de volgende situaties:

• Het bestellen en afhalen van consumpties aan de bar in het accommodatie
  • Het nuttigen van consumpties buiten op het terras of langs de velden
  • In geval van ‘doorloop’ naar bijvoorbeeld toilet en kleedkamers

Heb je geen coronatoegangsbewijs, dan mag je op het terras en langs de velden dus gewoon een drankje drinken!

Het coronatoegangsbewijs is wel nodig in de volgende situaties:

• Het nuttigen van consumpties in de kantine. De bardienst dient de check te doen. Dit kan met de CoronaCheck Scanner. De check hoeft niet gelijk bij de ingang gedaan te worden, maar mag ook als iemand in de kantine plaatsneemt.

Dit zijn de regels op Sportpark Slingerbos en in Sporthal de Bogen.

De wedstrijden mogen gespeeld worden op het veld en in de zaal zonder een coronabewijs.
Ook is gebruik van de kleedkamers en douches gewoon mogelijk.

Vanzelfsprekend houden wij ons bij uitwedstrijden aan de regels van de locatie waar we op bezoek zijn.