Judith

Judith Gude-Dijkstra
Getrouwd sinds 2013 en moeder van 2 kinderen, 12 en 17 jaar.

Op jonge leeftijd begonnen met handballen bij D.W.S. in Amsterdam, aldaar gebleven tot haar 18e jaar. In die tussentijd werdt ze gescout voor AMC Niloc maar ze wilde trouw blijven aan haar club.

Een nieuw leven in Almere kondigde zich aan dus ook daar zoeken naar een club dit is toen ASC Najaden geworden een leuke gezelligheidsvereniging.

Na een jaartje ging het toch kriebelen en wilde zij er sportief gezien op voorruit gaan. Daarop maakte zij de overstap naar HAVAS en heeft ze erg veel ervaring opgedaan in de selectieteams, dit zorgde er uiteindelijk voor dat ze haar carrière verder kon zetten bij Zeeburg te Amsterdam waar zij in de 1ste divisie speelde. Uiteindelijk heeft ze dit vanwege een blessure op moeten geven.

Ze is altijd in het clubleven actief geweest, jeugdscheidsrechter geweest van het NHV, trainster/coach van de MA1, coördinator, toernooicommissies, scouting voor selectie niets is voor Judith te gek.