Jeugd

Op dit moment spelen wij met 6 jeugdteams. Deze F, E, D en C jeugd spelen in gemengde teams.

De thuiswedstrijden spelen wij ook tijdens het veldseizoen gewoon in de zaal, zolang wij nog geen eigen velden hebben.
De jeugd speelt zowel een veld- als een zaalcompetitie.

F Jeugd – 7-8 jaar
E Jeugd – 9-10 jaar
D Jeugd – 11-12 jaar
C Jeugd – vanaf 12 jaar

Senioren

Er zijn twee damesteams en één herenteam. De heren spelen geen veldcompetitie, maar wel een zaalcompetitie (okt – maart). Buiten het veldseizoen spelen zij wel oefenwedstrijden en toernooien om een optimale voorbereiding te kunnen doen op het zaalseizoen. De wedstrijden van de heren worden in principe altijd op zondag gespeeld.

Senioren Heren

Eén team van de dames speelt een veldseizoen. Het zaalseizoen wordt op dit moment gespeeld in twee ‘midweekse competities’, dat wil zeggen dat de competitiewedstrijden op doordeweekse avonden worden gespeeld.

Senioren Dames